VEZENJE

Od kar sem odkril kakovost in možnosti vezenja, na svoje delovne kombinezone nikoli več ne dam tiska! Vezenje mi je veliko bolj všeč, ker dobi naš logotip 3D obliko
Janez (lastnik podjetja za obdelavo lesa)

Dolga življenska doba

Prefinjen videz

Široka izbira materialov

Vezenje
Vezenje
Vezenje

Klasično vezenje

Vezeni produkti so kvalitetni in za nekajkrrat prekosijo življensko dobo sitotiska in digitalnega tiska. Vezenje je prava izbira, če bi radi podarili produkt, ki nikoli ne bo izgubil svojega sijaja, pa naj mine še toliko let. Z vezenjem lahko tako kakovost in obstojnost dosežemo, ker je osnovni in edini gradnik vezenega produkta sukanec. Za razliko od sitotiska in digitalnega tiska, ki uporabljata lepila za umestitev na majico, se vezenje izvaja direktno na produkt, pri katerem se zgodnji in spodnji sukanec križata, kar tvori neuničljiv motiv.

Izdelava našitkov

Našitki so odlična izbira za dekoracijo delovnih oblek, torb oz. ostalih predmetov, ki niso primerni za direktno vezenje. Vsi naši našitki so narejeni za pranje pri višjih temperaturah in so obrezani z lasersko tehnologijo da preprečimo trganje robov našitkov.

Več o našitkih
Klasično vezenje
3D vezenje

3D vezenje

3D vezenje je inovativna tehnika vezenja, ki tkaninam doda globino in teksturo. Namesto klasičnih ploskih vezenih vzorcev 3D vezenje ustvarja izstopajoče in otipljive oblike, ki prinašajo edinstven vizualni učinek.

Ta tehnika je postala zelo priljubljena pri dodelavi kap, puloverjev in drugih oblačil in je popolna kombinacija tradicionalnih veščin vezenja ter sodobne ustvarjalonosti. S pomočjo 3D vezenja lahko preoblikujemo običajne izdelke v kreativna dela, ki takoj pritegnejo pozornost.

Kako naročiti vezenje?

Na naš e-mail pošljete motiv, ki ga želite izvesti.

Priporočljivo je, da je motiv v vektroski obliki (*.eps,*.svg,*.ai,*.cdr), sicer pa zadostuje tudi navadna .jpg slika.

Pripišete še željene produkte, pozicije vezenja in približno količino.

Pošljemo vam ponudbo za vezenje

V enem ali dveh delovnih dneh vam pošljemo ponudbo s ceno produktov in okvirno ceno vezenja.

Po vaši želji vam pošljemo tudi predogled vezenja.

Potrditev poslane ponudbe

V primeru, da se odločite za našo ponudbo nam sporočite in dogovorili se bomo še vse potrebno.

Prodaja je namenjena samo pravnim osebam!