cap

Kape po meri

So vaši delavci veliko na soncu, imajo vaše stranke rade kape s šildom, ali pa ste celo sami njihovi ljubitelji? Razmišljate, da bi prav kape postale del vaše promocije?

kape dod1

Že od 144 kos!

Izjemno majhna minimalna količina. Ne glede na kompleksnost kape.

kape dod2

6-12 tednov

Možnosti dveh vrst dobave. Expres v 6-7 tednih ali klasika v v 10-12 tednih

kape dod3

Brez omejitev!

Ker so kape narejeno po meri ni omejitve glede pozicij napisov grafike…

V vsakem primeru ste na pravem mestu, saj vaš tukaj čaka neomejena možnost oblikovanja unikatnih kap. Te so poleg zaščite pred soncem tudi odlična promocija vašega podjetja, saj dovolj izstopajo, da pritegnejo pozornost. Najboljša stvar je, da pri nas vaša ustvarjalna žilica nima omejitve, saj lahko kape oblikujete povsem po meri. Izbirate lahko vse od oblike, barvnih kombinacij, katerih bo kapa, pa do predela kjer bo vezenje.


kape dodelava

Vezenje je možno na sprednjem delu kape, na šildu, na strani in na zadnjem delu. Vezenje je možno tudi na ozkem pasu, ki se skriva na sprednjem delu šilda, pa na pasu, ki prilagaja velikost kape, na zadnjem delu in pa na gumbu popolnoma na vrhu kape. Tudi tukaj se možnosti še ne končajo. Kapo lahko okrasite tudi na pasovih, ki se skrivajo v notranjosti. Posebnost pa je tudi možnost oblikovanja kovinske zaponke, na zadnjem delu.


Tehnika tiskanja je primerna tudi za zapletene slogane in take s številnimi detajli. Če pa želite svoj slogan še bolj poudariti, je na sprednjem delu možen tudi debelejši 3D tisk. Ponujamo vam možnost izdelave brezplačnega predogleda oz. predstavitve izgleda vaše ideje. Če potem še vedno ne boste prepričani, kako bo vaša kapa izgledala, vam ponujamo tudi možnost naročila enega fizičnega vzorca vaše ideje. Tako boste zagotovo vedeli, ali realnost dosega vašo idejo.


*Minimalna količina naročila je 144 kosov.

*S hitro, rahlo dražjo dostavo, vam kapo lahko pošljemo že v 6-7 tednih. S počasno dostavo pa jih boste prejeli v 10-12 tednih, po prejemu naročila. Odločitev je povsem vaša.

Oddaj povpraševanje še danes!