Puloverji za skavte

Puloverji za skavte in tabornike s tiskom ali vezenjem

Skoraj ni bolj uporabnega oblačila kot je pulover. Najbolj posebni so tisti, ki vam prikličejo lepe spomine na dni, ko ste nosili.  Za skavte in tabornike smo pripravili prav posebno ponudbo puloverjev, ki so pri nas prodajni hit. 

 

 

Tisk ali vezenje? Kaj je bolje?

Če želite, da bo tudi grafika na vašem puloverju neuničljiva, vam predlagamo vezenje. To je zaradi svoje tehnologije skoraj neuničljivo in neobčutljivo na pranje pri višjih temperaturah.  Pri večjih in kompleksnejših grafikah je dražje od tiska. Pri bolj enostavnih in manjših pa je cena primerjava s tiskom.

 

Tisk je v pri večjih grafikah cenejši kot vezenje. Vendar je zaradi svoje tehnologije bolj občutljiv kot vezenje.  Primeren ne tudi za dodelavo na mestih kjer vezenje ni možno. (po dolžini rokava) na žepu..)   

Personalizacija

Na vse puloverje lahko naredimo tudi povsem personalizirano dodelavo (za vsak pulover posebej).  Največkrat so to to skavtska ali taborniška imena vsakega posameznika.

Izposoja vzorcev za pomerjanje

Ker vemo, da je pravo velikost oblačil težko izbrati zgolj s pomočjo velikostnih tabel, vam ponujamo možnost brezplačne izposoje vzorcev oblačil iz naše ponudbe. 

Na zalogi imamo celotne velikostne spektre (S-XXL) večine najbolj prodajanih modelov oblačil v vseh kategorijah. 


Vzorce prejmete na brezplačno izposojo za 14 dni. Po preteku tega časa vam izdelke lahko zaračunamo po redni prodajni ceni, objavljeni na spletni strani www.majice-kape.si. Zaračunamo vam lahko tudi vse stroške, ki smo jih z izdajo vzorcev imeli (poštnina, obdelava naročila ipd.).Primeri izdelanih puloverjev

skavti pulover 1     skavti pulover 2     skavti pulover tabor

 

Najbolj prodajani model

na voljo tudi v ženskem in otroškem kroju.

      

 

 

 

 

Preveri ponudbo puloverjev