Promocijski izdelki po naročilu

V vseh svojih letih delovanja smo si ustvarili provovrstno mrežo dobaviteljev najrazličnejših promocijskih materialov z vsega sveta. Sodelujemo le z dobavitelji, ki držijo svojo kvaliteto skozi vse dobave. 

Kaj vse je možno izdelati povsem po vaši meri? 

Pri nas lahko naročite skoraj vse možne promocijske izdelke narejene povsem po meri za vas. Dobavni roki so odvisni od izdelka do izdelka. Nekatere izdelke je možno dobiti že v nekaj dneh, na nekatere pa je potrebno počakati nekaj mesecev.

 

Promocijske kape po naročilu 

Kape po meri so odlično promocijsko darilo za podjetja vseh velikosti. Minimalno naročilo je zgolj 144 kosov, kar je za izdelke narejene povsem po meri zelo malo. Možno je izdelati kape vseh vrst in oblik.  Cena je odvisna predvsem od modela kape in količine, okvirno pa se gibljejo od 0,99 € za kos do 4 € na kos. 
kapa hiplex

Brisače potiskane po celi površini

Če želite promocijski izdelek na kateri bo vaš logotip še posebej velik, je za vas to prava izbira.  Na voljo so številne možne velikosti brisač, vse od malih za roke (30*50 cm) do velikih brisač primernih za na plažo( 80*200 cm). Minimalne količine se razlikujejo glede na vrsto tiskal, ki se uporablja. Brisače je možno dobiti v večjih kakovostnih rangih od 380 g do 550 g. 

brisaca tiskbrisaca tisk 2

Ovratni trakovi po naročilu

Ovratni trakovi so še eno promocijsko darilo, ki je primerno za vse velikosti podjetji. Minimalna količina je zgolj 50 kosov. Trakovi so tiskani digitalno, kar pomeni, da lahko na trakove tiskamo tudi slike. Dobavljivi so v različnih širinah (10 mm, 15 mm 20 mm 25 mm). Tisk je lahko samo na eni strani ali na obeh (ni nujno, da je na obeh straneh enak tisk). Možno je dodati tudi razne dodatke na trakove (pvc držala za kartice, različne kljukice,  kozarec za žganje ...). Cena ovratnih trakov se giblje od 0,25 € do 1 € na kos.
trakovi 1trakovi 2trakovi 3

Ostali izdelki po naročilu

Dobavljamo tudi vse ostale promocijske izdelke.  Minimalnih količin tukaj ni, je pa priporočljuvo naročiti vsaj 50-100 kosov, da je cena ugodnejša. 

Kemični svinčniki s potiskomVentilator z nalepko